Steun ons

U kunt Inspirited financieel steunen op twee manieren: via SponsorKliks en door donateur te worden.

 

SponsorKliks

U kunt Inspirited financieel steunen via SponsorKliks, zonder extra kosten voor u, door te klikken op het plaatje hieronder om webwinkels te bezoeken. Als u een ad-blocker gebruikt, zet die dan (tijdelijk) uit anders is het onderstaande plaatje niet zichtbaar en krijgt Inspirited de commissie niet.

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Inspirited ontvangt hiervoor geld in de koorkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue en Expedia mee. En nog vele anderen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Inspirited. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat u voortaan al uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Inspirited. Voor u een kleine moeite, voor Inspirited zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de rekening van Inspirited. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com Sponsorkliks een commissie uit en profiteert Inspirited hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

U blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Inspirited weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Inspirited is bedoeld. Dat weten ze omdat u via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Let op dat hiervoor uw ad-blocker wel (tijdelijk) uit moet staan, anders werkt het niet.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een bestelling die u rechtstreeks bij Bol.com doet, levert Inspirited niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Inspirited op
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12233