Donateur worden

 

Wat fijn dat je overweegt onze donateur te worden!

Zoals ongetwijfeld alle koren heeft ook Inspirited geld nodig om te kunnen blijven zingen. Dit geld is vooral nodig om ons repertoire te kunnen blijven uitbreiden en onze apparatuur te kunnen onderhouden en vervangen. Het grootste deel van onze kosten wordt betaald uit de opbrengsten van contributie en optredens, maar na twee jaar zonder optredens en het dichtdraaien van de gemeentelijke subsidiekraan, is elke bijdrage van harte welkom.

Daarom willen we proberen om een leuke, gezellige (liefst steeds groter wordende) schare donateurs op te bouwen, die het leuk vindt om:

  • regelmatig onze nieuwsbrief te ontvangen
  • als eerste te horen waar wij weer een leuk optreden gaan geven
  • korting krijgen op kaartjes voor onze concerten
  • jaarlijks een exclusief voor donateurs (en hun gezinsleden) georganiseerde avond mee te maken, waar u onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van ons brede repertoire.

Wilt u ons ook financieel steunen?? Vul dan onderstaand formulier in en wordt donateur voor minimaal €25,- per jaar. Nadat wij het formulier hebben ontvangen, ontvangt u van ons een welkomstbericht met hierin de informatie om een bedrag naar ons over te kunnen maken.

Wij hopen u als donateur te mogen begroeten!!!

Vanwege de privacy wetgeving moeten we vragen akkoord te gaan met de Privacy Policy Inspirited.